Günlük

Ceylanpınar Belediyesinde Basın Çalışanları Sürüldü.

0
Lütfengiriş yapya daKayıt Ol to do it.
Ceylanpınar Belediye'de Sürgünler Başladı !

Ceylanpınar Belediyesi DEM Partili Başkan Av. Uğur KAHRAMAN’a devredildikten yaklaşık 1 ay kadar sonra iddialar başladı. Ceylanpınar Belediyesinde çalışan Basın Birimi görevlilerinin sürülerek Temizlik İşçisi olarak çalıştırılmaya başlanıldığı iddia edildi.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Uğur KAHRAMAN’a tepkiler devam ediyor. Uğur KAHRAMAN seçim öncesi vaatlerinde eski belediye başkanları gibi belediyeyi devraldıktan sonra herhangi bir yer değişikliği ya da işçi çıkarma işleminin yapılmayacağını açıklamıştı. Ancak daha koltuğa geçmesinin üzerinden 1 ay kadar geçti ya da geçmedi, iddialar sürekli gelmeye başladı.

Daha önceki haberimizde sürgün iddialarından bahsedilmişken, bugün Ceylanpınar’da Basın Mensupları tarafından bir iddia daha ortaya atıldı. Ceylanpınar Belediyesi Basın Biriminde görevli basın mensubunun temizlik hizmetlerinde (sokakta) görevlendirildiği paylaşıldı.

Ceylanpınar Belediyesi Basın Birimi
Ceylanpınar Belediyesi Basın Birimi

Ceylanpınar İlçemizde İHA ve DHA adına muhabirlik yapan yetkililer tarafından sosyal medya hesaplarından iddialara ilişkin paylaşımlar ve açıklamalar yapıldı. Meslektaşlarını desteklediklerini ve durumu kınadıklarını duyurdular.

FED Beklenen Faiz Kararını Açıkladı
Ceylanpınar Belediye'de Sürgünler Başladı !

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir