Bilgi

Ceylanpınar Belediye’de Sürgünler Başladı !

0
Lütfengiriş yapya daKayıt Ol to do it.
Ceylanpınar Belediye'de Sürgünler Başladı !

Ceylanpınar Belediye Başkanı Av. Uğur Kahraman ve DEM Parti Eş Başkanı Av. Rahşan YAZAR seçim öncesinde verdikleri vaatler arasında, diğer ve önceki Belediye Yönetimleri gibi Belediye içerisinde yer değişikliği yapılmayacağını, kimseye mobbing uygulanmayacağını ve zorla işten çıkarılmayacağını belirtmişlerdi.

Ancak gerçek maalesef yine değişmedi, her belediyede olduğu gibi DEM Parti Belediye’si de şaşırtmadı. DEM Parti’ye yakın olmadığını düşünen çalışanlarına sürgün görevler vererek, mobbing ve yıldırma politikası ile istifaya zorladığı öne sürüldü.

Özellikle son 4-5 gün içerisinde Belediye içerisinde personellerin yerlerinin değiştiği, yerleri değişen personeller arasında halk tarafından benimsenmiş isimlerinde olması, halkın tepki göstermesine rağmen Uğur KAHRAMAN’ın geri adım atmadığı öğrenildi.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Uğur KAHRAMAN seçim öncesi verdiği vaatleri seçimden 1 ay geçtikten sonra yerine getirmemeye, verilen sözleri unutmaya başladığı, belediye içerisinde sürgün ve mobbinglerin başladığı iddaa edildi.

Sosyal medya üzerinden konu ile ilgili vatandaşlar tarafından çok sayıda paylaşım yapılırken, Ceylanpınar Belediye Başkanlığı tarafından konu hakkında henüz herhangi bir açıklama yapılmadı.

Ceylanpınar Belediyesinde Basın Çalışanları Sürüldü.
Ceylanpınar'da Uyuşturucu Taciri Tutuklandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir