Bilgi

Kötü Ayakkabı Kokusuna Kesin Çözüm

0
Lütfengiriş yapya daKayıt Ol to do it.

Gündelik giyindiğiniz ayakkabınız artık koku yapmaya başlamış olabilir ! Ancak bu yöntemle ilgili önemli bir nokta var. Eğer bir ayak mantarı ya da başka bir ayak rahatsızlığınız yok ise bu yöntem size kesin çözüm sunacaktır.

Ayak Rahatsızlığım Olduğunu Nasıl Anlarım ?

Gündelik olarak giyindiğiniz birden fazla ayakkabınız varsa, her gün çorabını yenisi ile değiştiriyorsun ancak ayakkabının birinde ayaklarında koku oluyorken diğer ayakkabıyı giydiğinde ayaklarında koku olmuyorsa ayak rahatsızlığın yok diyebiliriz. Tabi yine de doktora görünmelisiniz. Bu sadece kabaca bir yöntem.

Kötü Kokan Ayakkabıya Kesin Çözüm İşte Yöntem

Ayakkabınızın kötü kokması ya da ayaklarınızı kokutmasının bir çok nedeni var. Bunlardan birisi ıslak ayaklarla giyinmek, ikincisi ayakların çok sık terlemesi, üçüncü ise ayakkabının su alıp ıslanması ve kurumadan giyilmesidir !

Ayak mantarları tam da nemli ortamlarda kendisini gösterir ve kötü kokuya sebep olur. İşte bu kötü kokunun en etkili yöntemi KARBONAT !

KARBONAT İLE AYAKKABI KOKUSUNA SON !

Kötü kokan ayakkabılarınızın içine karbonat dökün, ayakkabı tabanı çıkabiliyor ise çıkartıp altına da dökün. Ayakkabınızın her tarafına karbonat döktükten sonra 1 gece bekletin ve karbonatı ayakkabıdan çırparak temizleyin. Ta daaa işte kötü kokuya sebep olan tüm mantarlar öldü ve artık kötü koku yok. !!

Ceylanpınar DEM Parti Çalışmaları Hızlandırdı
Trafik ışıkları dörtleniyor: İşte beyazın anlamı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir