Günlük

Ceylanpınar Belediyesi’nin Gelir Gider Tablosu Açıklandı

0
Lütfengiriş yapya daKayıt Ol to do it.

2024 yerel seçimi ile birlikte Ak Partiden devralınan Ceylanpınar Belediyesi ile ilgili olarak DEM Partili yeni başkan Uğur Kahraman Ceylanpınar Belediyesi’nin Gelir gider tablosunu açıkladı. Ceylanpınar Belediyesi ödenekleri ve Ceylanpınar Belediyesi’nin giderleri ile Ceylanpınar Belediyesi’nin borçları tabloda yer alıyor. işte tablo ve Belediye Başkanı Uğur KAHRAMAN’ın yaptığı açıklama;

Ceylanpınar’ın Yeni Belediye Yönetimi Gelir-Gider Tablosunu Açıkladı;

Belediye bünyesinde çalışan memur, sözleşmeli ve diğer personellerin toplam giderlerinin 19,478,942 bin TL olduğunu belirten Eş Başkan Kahraman, İller Bankasından gelen gelirin ise 17.613,033 TL olduğunu açıkladı.

Belediyenin geliri, giderlere yetmemekte olduğunun altını çizen Ceylanpınar Belediye Başkanı Av. Uğur Kahraman, belediyenin hiçbir şekilde farklı bir gelir kaynağı da söz konusu olmadığını vurguladı.

Başkan Kahraman; 1 Milyon 865 Bin TL Açığımız Bulunmakta

İller Bankası’ndan gelen 17.613,033 TL gibi bir gelir söz konusu. Yalnız belediye bünyesinde çalışan memurların sözleşmeli memurların ve diğer personellerin toplam gideri 19,478,942 bin TL olarak karşımıza çıkıyor. Böyle bir tabloda da yaklaşık 1 milyon 865 bin TL bir açığımız bulunmakta. Şu an da belediyenin geliri giderlere yetmemekte ve belediyemizin de hiçbir şekilde farklı bir gelir kaynağı da söz konusu değil. Önümüzdeki süreçte tabii ki bu durumu düzeltmek için çalışmalarımız olacak, herhangi bir öz gelirimizde olmadığından şu aşamada hizmete sorun ve sıkıntı yaşamaktayız. Bunları düzeltmek için hep birlikte eş başkanlarımızla diğer bütün arkadaşlarımızla birlikte üzerinde duracağız teşekkür ediyoruz. ’dedi.

Ceylanpınar'da Uyuşturucu Taciri Tutuklandı
IBAN'ına Para Yatanlar Yandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir